Barion Pixel
Menü
Kosár

3 Baccos - Havana - Dohány és Karamell ízű aroma - 30ml

Üdvözlünk Havannában! Sétálj egyet Kuba mennyei, fehér homokos strandjain, színes sikátoraiban, az 50-es évekbeli amerikai autók között, egy igazi, kubai klasszikus utánozhatatlan ízeit kóstolgatva. A Havana aroma a kicsit karcos, kevert kubai szivarok karakteres dohány ízeit használja alapként, amelyhez egy hatalmas adag krémes karamellt kevertek. Ez a rafináltan összeállított recept gyengéden kényezteti az érzékeket. Kezdődhet a 3 Baccos varázslat?

Infó:
• Dohány/Desszert ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 30 ml
Gyártó: PGVG Labs, Kanada
Ajánlott keverési arány: 15-20 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 14-20 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód